Inżynierowie w Browarze Warka

W dniach 27-28 listopada w Warce odbyła się kolejna edycja specjalistycznego spotkania branży spożywczej. Celem Kongresu była promocja innowacyjnych technologii, prezentacja rozwiązań z zakresu zarządzania produkcją i mediami oraz najnowszych rozwiązań z zakresu automatyki i robotyki.

Uczestnicy obrad mieli możliwość udziału w wycieczce technicznej do Browaru Warka.

W obradach wzięła udział kadra zarządzająca i techniczna największych polskich producentów żywności i napojów a także przedstawiciele wyższych uczelni oraz firm i instytucji.

W ramach Kongresu odbył się szereg merytorycznych wystąpień z zakresu techniki i technologii w przemyśle spożywczym.

W wydarzeniu uczestniczyło prawie 70 osób. Patronat medialny objęło czasopismo AGROindustry.

Prelekcje można pobrać ze strony www.bikotech.pl

 

Poniżej nasza fotorelacja: