Wiosenne Warsztaty Napojowe

Kolejna edycja specjalistycznego spotkania branży napojowej za nami.

Dlaczego w Ciechanowie? Korzystając z gościnnych progów Browaru Ciechan, mieliśmy niespotykaną możliwość nocnego zwiedzenia zakładu i popróbowania tamtejszych piw.

Irmina Ochenkowska, prezes zarządu Browaru Ciechan powitała gości i opowiedziała o historii zakladu

Joanna Gajda- Wyrębek podzieliła się swoją wiedzą z zakresu wymagań prawnych w napojach

W Warsztatach uczestniczy co roku ok. 50 przedstawicieli sektora napojowego

Dyskusje przy stoisku Esarom

Doskonały humor to podstawa dobrego zdrowia. Sprzyja również nawiązywaniu nowych kontaktów

Stoisko firmy AKE

Rozmowy kuluarowe to nieodmienny element Wiosennych Warsztatów

Dr Dorota Kręgiel wykorzystuje każdą chwilę do kontaktów z przemysłem

W poszukiwaniu nowych technologii, czyli wycieczka uczestników po stoiskach

Wszystko tu wygląda smakowicie…

Ekipa z Exberry – nieustannie uśmiechnięta

Marcel Michalka przedstawił technologię ograniczenia pienienia w napojach gazowanych

Przemysław Oziemkowski zachęcał do używania żywności barwiącej

Krzysztof Antosik zainteresował zebranych sprytnymi urządzeniami do pomiaru gęstości i refrakcji

Jędrzej Gorczyński mówił o nowoczesnej higienie w rozlewniach

Michael Siebert zachęcał do korzystania z plastikowych palet

Silna ekipa z Esarom, z pamiątkowym dyplomem

Przedstawiciele Exberry z dumą prezentują swój dyplom

Pracownicy firmy Craemer w pełni zasłużyli na swoje wyróżnienie

w przerwie pomiędzy warsztatami

Wykład o bezpieczeństwie zdrowotnym materiałów opakowaniowych zainteresował sporą grupę uczestników

Pierwsza grupa wycieczkowa podczas nocnego zwiedzania browaru Ciechan

Dorota Kręgiel i jej rozbudowany warsztat dot. jakości mikrobiologicznej wód, soków i napojów

Udostępnij: