Kolejna edycja specjalistycznego spotkania branży napojowej za nami.
Dlaczego w Ciechanowie? Korzystając z gościnnych progów Browaru Ciechan, mieliśmy niespotykaną możliwość nocnego zwiedzenia zakładu i popróbowania tamtejszych piw.
Irmina Ochenkowska, prezes zarządu Browaru Ciechan powitała gości i opowiedziała o historii zakladu
Joanna Gajda- Wyrębek podzieliła się swoją wiedzą z zakresu wymagań prawnych w napojach
W Warsztatach uczestniczy co roku ok. 50 przedstawicieli sektora napojowego
Dyskusje przy stoisku Esarom
Doskonały humor to podstawa dobrego zdrowia. Sprzyja również nawiązywaniu nowych kontaktów
Stoisko firmy AKE
Rozmowy kuluarowe to nieodmienny element Wiosennych Warsztatów
Dr Dorota Kręgiel wykorzystuje każdą chwilę do kontaktów z przemysłem
W poszukiwaniu nowych technologii, czyli wycieczka uczestników po stoiskach
Wszystko tu wygląda smakowicie…
Ekipa z Exberry – nieustannie uśmiechnięta
Marcel Michalka przedstawił technologię ograniczenia pienienia w napojach gazowanych
Przemysław Oziemkowski zachęcał do używania żywności barwiącej
Krzysztof Antosik zainteresował zebranych sprytnymi urządzeniami do pomiaru gęstości i refrakcji
Jędrzej Gorczyński mówił o nowoczesnej higienie w rozlewniach
Michael Siebert zachęcał do korzystania z plastikowych palet
Silna ekipa z Esarom, z pamiątkowym dyplomem
Przedstawiciele Exberry z dumą prezentują swój dyplom
Pracownicy firmy Craemer w pełni zasłużyli na swoje wyróżnienie
w przerwie pomiędzy warsztatami
Wykład o bezpieczeństwie zdrowotnym materiałów opakowaniowych zainteresował sporą grupę uczestników
Pierwsza grupa wycieczkowa podczas nocnego zwiedzania browaru Ciechan
Dorota Kręgiel i jej rozbudowany warsztat dot. jakości mikrobiologicznej wód, soków i napojów