Energia – Woda – Środowisko w Przemyśle Spożywczym

Za nami szósta edycja konferencji Energia-Woda- Środowisko.

Poniżej fotorelacja z obrad oraz wręczenia dyplomów zwycięzcom konkursu EKO inwestor.

 

REFERATY DO POBRANIA

Analiza pracy oczyszczalni ścieków dla Spółdzielczej Mleczarni SPOMLEK w Radzyniu Podlaskim, dr Katarzyna Umiejewska, Politechnika Warszawska

Automatyzacja i digitalizacja w przemyśle spożywczym, Michał Bereza, Siemens

Duże i średnie przedsiębiorstwa przetwórstwa spożywczego – dotacje unijne i inna pomoc publiczna, Wiesław Wasilewski, Big Pol

Kogeneracja gazowa –  redukcja kosztów energii wraz z zapewnieniem bezpieczeństwa energetycznego zakładu, Andrzej Pluta, CES

Obiegi chłodzenia – ekonomiczne gospodarowanie mediami chłodzącymi. Uzdatnianie i kontroling jakościowy mediów, Marta Marjanowska, Marcor

Oferta AF Projects w dziedzinie oczyszczania ścieków, Grzegorz Kaczyński, AF Projects

Procedury ocen oddziaływania na środowisko w przemyśle spożywczym, Dominika Synowiec, Kancelaria Radców Prawnych Klatka i Partnerzy

Produkcja i wykorzystanie energii w Grupowej Oczyszczalni Ścieków w Łodzi, Jacek Berek – kierownik działu utrzymania ruchu, Grupowa Oczyszczalnia Ścieków w Łodzi

Projekt redukcji śladu węglowego i wodnego, Marcin Gołębiewski, Coca-Cola HBC

Przegląd najnowocześniejszych technologii oczyszczania ścieków przemysłowych oferowanych przez Veolia Water Technologies, Marcin Węgrzyn, Veolia Water

Zastosowanie przekształtników częstotliwości do obniżania kosztów produkcji, Kamil Postawa, CES

 

Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy za wzięcie udziału w konferencji oraz zapraszamy do udziału w kolejnej edycji.