Za nami kolejne spotkanie skierowane do branży dań gotowych i convenience.
Impreza odbyła się po raz trzeci, jednak po raz pierwszy, dzięki współpracy z Hert, VitalPro i Provil, przybrała formę akademii warsztatowej.
Spotkanie adresowane było do technologów, szefów kuchni, działów rozwoju, właścicieli i zarządów firm produkcyjnych oraz HoReCa.
Bartosz Kamieniecki (Vitalpro) częstuje bezmięsnym bolognese
Uśmiechnięci przedstawiciele Łmeat przed warsztatami o opakowaniach
w trakcie jednego ze specjalistycznych warsztatów
Tomasz Fiderkiewicz dzieli się swoją wiedzą na temat znakowania dań gotowych
Ilona Motyl (Politechnika Łódzka) opowiedziała o higienie i mikrobiologii w zakładach garmażeryjnych
Marzena Pawlicka (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego) zajęła się bezpieczeństwem opakowań
Szereg prezentacji firmy HERT przyciągał zainteresowanych klientów
Maciej Otrębski (RoslinnieJemy) opowiedział o trendach związanych z żywnością pochodzenia roślinnego
Sala pełna słuchaczy
Bartłomiej Klakla (Hert) opowiedział o możliwościach technologicznych swojej firmy
Można było spróbować wszystkiego organoleptycznie
Michał Bogaty (Air Liquide) opowiedział o zastosowaniu gazów w produkcji dań gotowych
Szefowie kuchni z firmy Provil przyjechali do Lichenia prosto z Grecji
Lukas Samplewski (Provil) przedstawił szereg produktów oferowanych przez grecką firmę
Można było maszyny pooglądać, podotykać oraz oczywiście sfotografować
Wkrótce tutaj niektóre prezentacje do pobrania
Poniżej relacja z edycji 2018: