Przed branżą mięsną spore wyzwania!
Wpływ przetwórstwa mięsa na środowisko, trend wege, wyzwania opakowaniowe, greendeal, zmiany pokoleniowe, nowe rozwiązania technologiczne, kultura jakości – to tylko niektóre z zagadnień, jakie zamierzamy poruszyć podczas 2. edycji Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2021 ONLINE, który odbędzie się w dniach 26-27. stycznia 2021 r.
Szczególny nacisk chcemy położyć na zagadnieniach, które wymuszają duże zmiany w procesach produkcyjnych, ale też w podejściu marketingowym i jakościowym do produktu końcowego. Myślimy tutaj o:
- roślinnych zamiennikach mięsa oraz
- nowych wymaganiach dotyczących szeroko pojętego rynku opakowań.
To, naszym zdaniem, jedne z najważniejszych obecnie wyzwań, którym nasza branża musi stawić czoła.
Zapraszam serdecznie do udziału w Kongresie MEATing 2021 ONLINE.
Organizatorzy