Konkurs innowacji i nowych technologii dla przemysłu spożywczego
Do edycji 2023 konkursu zgłoszonych zostało ponad 50 aplikacji poprawiających proces, podnoszących jakość lub wprowadzających innowacje. Aby optymalnie ocenić zgłoszenia konkursowe powołaliśmy zespoły ekspertów, którzy ocenili je niezależnie od siebie, według swojej najlepszej wiedzy. Sędziowie nie byli jednomyślni, jednak ich oceny zwycięskich aplikacji były bardzo do siebie zbliżone.
Krok do sukcesu w branży napojowej 2023
Skład kapituły:
Jerzy Urbański – Sokpol, Szymon Matulka – CCHBC, Piotr Polański – Ustronianka
Laureaci edycji 2023:
Wyróżnienie za AD CleanFlake dla Avery Dennison
Wyróżnienie za SUM Guard dla SUM Poland
Wyróżnienie za test Gene-up Pro ACB dla Biomerieux
Grand Prix dla Balluff za Guided Changeover Solution
Wyróżnienia i statuetkę laureaci otrzymali na Gali Napojowej X Polskiego Kongresu Napojowego w Kielcach
================================================================
Krok do sukcesu w branży browarniczej 2023
Skład kapituły:
Beata Wilusz – Van Pur, Krzysztof Grodny – Carlsberg, Gregor Palka – Kompania Piwowarska
Laureaci edycji 2023:
Wyróżnienie za Guided Changeover Solution dla Balluff
Wyróżnienie za Veriflow dla Biomerieux
Wyróżnienie za Projekt Ekstrakty dla Biochem – Art
Wyróżnienie za Sterylizator Opakowań dla Claranor
Grand Prix dla Endress+Hauser za Monitor fermentacji QWX43
Wyróżnienia i statuetkę laureaci otrzymali na Gali Piwowarskiej XIII Polskiego Kongresu Browarniczego w Łochowie. Relacja z wydarzenia poniżej:
Polski Kongres Browarniczy – latarnia na morzu wydarzeń branży piwnej (relacja)
******************************
Zwycięzcy 2022:





Edycja 2020 (archiwum)
Prezentujemy zwycięzców konkursu i plebiscytu Krok do sukcesu 2020
KATEGORIA: PRZEMYSŁ BROWARNICZY
KATEGORIA: PRZEMYSŁ MLECZARSKI
Dziękujemy za aktywny udział w konkursie i plebiscycie.
Zwycięzcom serdecznie gratulujemy.