Po raz dziesiąty firmy Flottweg, Fructopol i DSM gościły swoich klientów na dorocznym spotkaniu. Był czas na gratulacje, urodzinowy tort i podsumowania. Przede wszystkim jednak na rozmowy o rynku, zbiorach i technologiach produkcji.
Rozmowy kuluarowe są ważnym elementem każdego spotkania
Uśmiechnięta ekipa z Pińczowa
Trzech organizatorów podczas otwarcia obrad
Do Warki przyjechało ponad 80 osób z całej Polski
Adam Siekacz (DSM) mówił o enzymach jako trwałym ogniwie bioekonomii
Mariusz Kowalczyk (Fructopol) opowiedział o początkach konferencji w Warce
Daniel Olszewski (Flottweg) podkreślał wagę technicznych aspektów, jakie przekazywane są w trakcie spotkania
Bożena Nosecka (IERiGŻ) podsumowała ubiegłe lata w branży przetwórczej
Julian Pawlak (KUPS) opowiedział o trendach w spożyciu soków w Polsce i Europie
Ciekawe wystąpienia, więc i sala pełna słuchaczy…
Warsztaty firmy DSM
Warsztaty firmy Spomasz Zamość
Piotr Podoboński (Netsch) opowiada o zastosowaniu pomp w przemyśle owocowo-warzywnym
Piotr Ziarko (Pall) opowiada o systemach filtracji w zakładach produkujących soki
Uroczysta kolacja i początek atrakcyjnego wieczoru integracyjnego