
Wiosenne Warsztaty Sokownicze i Napojowe, połączone z konferencją Żywność Funkcjonalna/Suplementy Diety – odbyły się w marcu 2022 roku we Wrocławiu.

Spora dawka wiedzy merytorycznej
Wiosenne Warsztaty są przede wszystkim po to, aby pogłębiać wiedzę. Stąd rozbudowane prelekcje połączone z dyskusjami. Warsztaty prowadzili eksperci i naukowcy.
Nikodem Pankowiak – CMR Rafał Żbikowski – DSM Joanna Gajda-Wyrębek – PZH Monika Stoma -UP Lublin Jędrzej Gorczyński – Calvatis Marta Krawczyk – Rekopol Wiesław Wasilewski -BigPol Barbara Groele -KUPS Magdalena Wilgatek -CMR Dorota Kręgiel – Politechnika Łódzka Przemysław Oziemkowski -GNT
Ważne tematy, ważne rozmowy
Strefa stoisk
Przestrzeń stoisk – wystawców to miejsce nieformalnych rozmów i dyskusji kuluarowych. To tutaj bije serce każdych warsztatów. We Wrocławiu A.d. 2022 zaprezentowały się firmy GNT, JAR, Calvatis oraz Carotex. Uważni czytelnicy znajdą na zdjęciach również elementy zabytkowej zabudowy wrocławskiej starówki 😉
Stoisko firmy JAR Stoisko firmy Calvatis Stoisko firmy Carotex Stoisko firmy GNT
Uczestnicy o Warsztatach:




Wiosenne Warsztaty Sokownicze i Napojowe połączone z konferencją Żywność Funkcjonalna &Suplementy Diety to cykliczne, specjalistyczne spotkanie branżowe, organizowane przez Bikotech wiosną każdego roku.
W spotkaniu biorą udział technologowie, specjaliści ds. rozwoju oraz szefowie jakości wiodących zakładów spożywczych w Polsce.