Prezentacje FTN Nałęczów

Poniżej publikujemy prezentacje w formacie PDF.

 

– Trendy i wyzwania rynkowe, Agnieszka Kurzemska, PMR Consulting & Research – Osoby zainteresowane prezentacją prosimy o kontakt z autorem: agnieszka.kurzemska@pmrcr.com

– Perspektywy rozwoju rynku napojów private label, Jarosław Bartoszewicz, Refresco

– Barwniki naturalne i żywność barwiąca w napojach, Paweł Moczyński, Chr. Hansen

– Stabilność mikrobiologiczna napojów – wpływ surowców i opakowań, Dorota Kręgiel, Politechnika Łódzka

– Higiena w zakładzie produkcyjnym – najnowsze trendy, Łukasz Salmonowicz, Ecolab

– Bezpieczeństwo mikrobiologiczne w produkcji napojów, Jędrzej Gorczyński, Anti-Germ

– Technologiczne i techniczne rozwiązania firmy Radex dla sektora napojowego, Łukasz Goły, Radex

– Technologia Diversey źródłem oszczędności w przemyśle rozlewniczym, Tomasz Siedlecki, Diversey

– Wykrywanie i usuwanie biofilmu przy użyciu produktów enzymatycznych, Wojciech Ćwikliński, Hypred Polska

– Zastosowanie HPP w produkcji wysokojakościowych napojów, Piotr Walczyński, Wichary Technologies

– Technologie membranowe w przygotowaniu wody w przemyśle napojowym, Jacek Grzech, Eurowater

– Pomiary zawartości cukru i dwutlenku węgla w napojach, Łukasz Burchacki, Anton Paar

– Rozwiązania pomiarowe przy produkcji napojów przynoszące oszczędności dla zakładu, Dariusz Figiel, Endress+Hauser

– Shalgam, Boza, Hardaliye – prozdrowotne napoje bezalkoholowe, Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

– Probiotyczne napoje fermentowane, Waldemar Gustaw, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

– Polskie owoce – naturalność i zdrowe trendy, Dorota Łuszczek, VIMAX

– Oświadczenia żywieniowe i znakowanie napojów, Regina Wierzejska, Instytut Żywności i Żywienia

– Ochrona i rozprowadzanie przewodów wzdłuż linii montażowych i produkcyjnych, Elżbieta Dusowska, ASTE

– Kogeneracja jako ekologiczne i ekonomiczne rozwiązanie podnoszące bezpieczeństwo energetyczne całego zakładu, Łukasz Wilczyński, KWE