Poniżej publikujemy prezentacje w formacie PDF.
– Trendy i wyzwania rynkowe, Agnieszka Kurzemska, PMR Consulting & Research – Osoby zainteresowane prezentacją prosimy o kontakt z autorem: agnieszka.kurzemska@pmrcr.com
– Perspektywy rozwoju rynku napojów private label, Jarosław Bartoszewicz, Refresco
– Barwniki naturalne i żywność barwiąca w napojach, Paweł Moczyński, Chr. Hansen
– Higiena w zakładzie produkcyjnym – najnowsze trendy, Łukasz Salmonowicz, Ecolab
– Bezpieczeństwo mikrobiologiczne w produkcji napojów, Jędrzej Gorczyński, Anti-Germ
– Technologiczne i techniczne rozwiązania firmy Radex dla sektora napojowego, Łukasz Goły, Radex
– Technologia Diversey źródłem oszczędności w przemyśle rozlewniczym, Tomasz Siedlecki, Diversey
– Zastosowanie HPP w produkcji wysokojakościowych napojów, Piotr Walczyński, Wichary Technologies
– Technologie membranowe w przygotowaniu wody w przemyśle napojowym, Jacek Grzech, Eurowater
– Pomiary zawartości cukru i dwutlenku węgla w napojach, Łukasz Burchacki, Anton Paar
– Probiotyczne napoje fermentowane, Waldemar Gustaw, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
– Polskie owoce – naturalność i zdrowe trendy, Dorota Łuszczek, VIMAX
– Oświadczenia żywieniowe i znakowanie napojów, Regina Wierzejska, Instytut Żywności i Żywienia